15 Nisan 2015 Çarşamba

Dankekli Baton Pasta


@ulkerdankek 'in adıma  yolladığı  hediye pastalardan tekrardan  pasta yapma fırsatını  yeni yakaladım.  @ulkerdankek 'e bu vesileyle  tekrar  teşekkür  etmiş  olayım.  Dankekli Baton Pasta tarifim  ilerleyen  saatlerde  sizlerle.🌹🌹💓💓🌹🌹
Malzemeler;
 🌹 1 paket  Ülker rulo Dankek  pasta
🌹 2,5 bardak  süt
 🌹 1 paket  Dr.Oetker vanilyalı kremole
🌹 6 adet halley 
🌹 2 adet muz
🌹3 yemek kaşığı  damla  çikolata 
Yapılışı; 2,5 bardak sütle  Dr. Oetkrin  kremolesi  çırpılir. Icine  halleyler  parçalanir. Muzlar  küp  küp  doğranir.  Damla  çikolatalar katılır.  Karıştırılır. Baton kek kalbinin  içine streç  film serilir.  Ince  dilimlenmiş  dankek  rulo pasta dilimleri kalıbın zeminine  ve kenarlarına dizilir.  Icine hazırladığıniz  karışım  dökülür.  Uzeri düzeltilir.  Streç  filmle kapatılır. Birkaç  saat buzlukta  bekletilir.Sonra  Servis  tabağına ters  çevrilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder