Birkaç gün önce yaptığım dankekli baton pastanin iç dolgu malzemesinden artan bir miktar karışımı tek silikon kalıplara paylaştırıp streçle kapatıp buzluga attım. Bugün çıkarıp üzerini çikolata sosuyla süsledim ve lezzetli bir pastaya dönüştürdüm. Denemek isterseniz malzemeleri şöyle;
🌹 2,5 bardak süt
🌹 1 paket vanilyalı cremole (dr oetkerin)
🌹 2 adet muz
🌹 1 paket halley
🌹 1 avuç damla çikolata
Yapılışı; 2,5 bardak sütle Dr. Oetkrin kremolesi çırpılir. Icine halleyler parçalanir. Muzlar küp küp doğranir. Damla çikolatalar katılır. Karıştırılır. Kalıplara paylaştırıp streçle kapatılır. Buzlukta bekletilir.Sonra Servis edilirken üzerine çikolata sosu dökülür.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder