21 Ocak 2015 Çarşamba

Pratik imam sarığı pastasi


Malzemeler; 3'lü paketten Sultani bisküvisi
2 bardak süt
Bir paket üçü birarada toz kahve
1 paket krem santi
80 gr dan iki paket çikolata
Kenarlarini bulamak için Hindistan cevizi
Süslemek için antep fıstığı
Yapılışı ; Öncelikle bir bardak ılık sütle kahveyi yapıyoruz. Diğer bardak sütle kremsantiyi çırpıyoruz. Bisküvileri önce kahveli süte batirip sonra aralarina kremsanti sürüp üç kat bisküvii üstüste koyuyoruz. Kenarlarını da kremşantiyle sıvayip hindistan cevizine buluyoruz. Bu aşmayı videodan bakabilirsiniz. Benmari usulü eritilmiş çikolatayı üstlerine gezdirip antep fıstığıyla süslüyoruz.
Toplam 16 adet çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder