10 Ekim 2014 Cuma

Kaşarli patetes toplari


Istediginiz miktarda patatesi soyup tuzla haşlıyoruz. Icine iki yemek kaşığı katı tereyagi koyup iyice eziyoruz. Yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp içlerine kaşar peyniri koyup sekildeki yolu izliyoruz. Once çırpilmis yumurtaya sonra ister galeta ununa ister mısır ununa bulayip yagli kagit serilmis tepsiye diziyoruz ve fırına veriyoruz. Dedigim gibi aslina ilk onbes dakika hic yayılma olmamıştı. Biraz daha bekleteyim derken bu seferde yuvarlak sekilleri bozuldu. Ama tadına baktiktan sonra görünüşünün pekde bir önemi kalmadi benim için. Siz de bu lezzete varın diye sizinle paylaşıyorum

.Facebook sayfam (benim mutfağım )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder